Slavo80 napisał:
Debilu jak Ciebie słyszę to mi niedobrze, a zapewne jakbym zobaczył to bym rzygał....ciekawe czy dostałeś te 160 po tym jak odebrałeś prawko..bo ja odbieram za tydzień...i zdaję sobie sprawę że nikt nie zapłaci kokosów osobie bez doświadczenie jaka by to nie była branża...w Norwegii pracowałem uczciwie i solidnie dopóki jeden szef mnie wysterował na feriepenger...były to grosze za niedługi okres pracy...norwedzy to jednym słowem ch..e..później zmieniłem firme i znów zmieniłem..wniosek jest jeden w norandii musisz siedzieć cicho i lizać dupę podpierdalać rodaków..i ty tak robisz..ja wyciągam siano z navu a na Ciebie mam .
fachura pełną gębą jak widać nigdy jeszcze nie pracował jako kierowca ale wszytko wie, wsiądziesz za fajere i posmakujesz tego chleba to wtedy możesz pogadać..
czego sie dziwisz że cie szef "wysterował" jak pracowałeś w zawodzie który nie wymaga niczego, papier na wózek to śmiech w pare dni za kase można wyrobić i tyle, takich specjalistów to na pęczki jest, a nowego to w parę dni przeszkolą i jebie jak szmata. Jak robisz w gównianej firmie z masą polaków i traktujesz szefa jak gówno to tak samo ciebe będą traktować ot cała historia. dwa tys euro ni to dużo ni to mało jak dla kogo. nie mierz wszystkich swoją miarą a jak chcesz mieć dobrą pracę to trzeba chcieć i mieć pod kopuła poukładane to nie ma problemu z tym, niekoniecznie za dobrą kasę ale będziesz szanowany i ceniony za to co robisz. Jeśli masz dobry konkretny fach i jesteś w tym dobry co robisz to na te dwa tyś euro sie tylko skromnie uśmiechniesz. normalnie szczyt przekrętu kasa z nav i robota na lewo, weź nie rób z siebie pośmiewiska. Rumunka ponad bańke z nav wyłudziła że biznesmenach robiących przekręty nie wspomnę ...