Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
JLK21 Baranie..pytałem o stawkę bo nie chcę się na minę wjebać pracowałem w magazynie nic nie robiłem w widlaczku trochę posiedziałem i jakieś tam ochłapy się brało..zostanę kierowcą zarobię z 2000 koron więcej a jaka odpowiedzialność..gadałem z kierowcami norweskimi to startują od 160-180nok..Polak oczywiście tego nie dostanie przez takich błaznów jak ty...a w Norwegii chcę podjąć tylko po to prace żeby znów wypracować dagpenger bo niedługo się skończy..a ja lubię jak za darmo płacą....w Niemczech mam podobne siano jak w Norwegii i stać mnie jadać w restauracjach...a ty pajacu nawieziesz konserw z Polski po dwa zyle i wpierdalasz jak małpa kit..żałosny buraku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
normalnie jak czytam tego posta wyzej to mnie obrzydzenie bierze. Jedź sobie do Niemiec i tam siedz jak wszystko wiesz. Sam pracuje jako kierowca i bez problemu dostałem ponad te 160. Niestety jak piszesz ze lubisz wszystko zadarmo to sorki. Robic trzeba wszedzie. A tylko przez takich błaznów mają o nas taką opinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Debilu jak Ciebie słyszę to mi niedobrze, a zapewne jakbym zobaczył to bym rzygał....ciekawe czy dostałeś te 160 po tym jak odebrałeś prawko..bo ja odbieram za tydzień...i zdaję sobie sprawę że nikt nie zapłaci kokosów osobie bez doświadczenie jaka by to nie była branża...w Norwegii pracowałem uczciwie i solidnie dopóki jeden szef mnie wysterował na feriepenger...były to grosze za niedługi okres pracy...norwedzy to jednym słowem ch..e..później zmieniłem firme i znów zmieniłem..wniosek jest jeden w norandii musisz siedzieć cicho i lizać dupę podpierdalać rodaków..i ty tak robisz..ja wyciągam siano z navu a na Ciebie mam wyjebane...przykład głupich norów i ich tępych pracowników: przyjeżdża wielki szef nor ze swoimi robolami do Polski...zaprasza ich do pubu stawia po piwie lekko podchmielony bierze banknot 100 pln zapalniczkę i podpala..siedzi kilku tępaków zamiast mu najebać za poniżenie patrzą na siebie i się cieszą bo on się cieszy...jeszcze ich pozwalnia i te niezdary życiowe by sobie nie poradziły..przyjeżdża do mojego rodzinnego miasta nor wynajmuje hotel lata po mieście chleje ma radochę jak tu tanio, w pubie straszy chłopaków że ma broń w Norwegii..dostaje wpierdol..zabiera go Policja..puszczają bo skąd tłumacza norweskiego...znów wraca do pubu poprawka wraca poturbowany do Norwegii..i chyba Polski już nie odwiedzi....żeby mieszkać w Norwegii trzeba mieć nóż na gardle..być niezdarą życiowym..albo głupim jak Nor..więc masz wybór..prostaku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Slavo80 napisał:
Debilu jak Ciebie słyszę to mi niedobrze, a zapewne jakbym zobaczył to bym rzygał....ciekawe czy dostałeś te 160 po tym jak odebrałeś prawko..bo ja odbieram za tydzień...i zdaję sobie sprawę że nikt nie zapłaci kokosów osobie bez doświadczenie jaka by to nie była branża...w Norwegii pracowałem uczciwie i solidnie dopóki jeden szef mnie wysterował na feriepenger...były to grosze za niedługi okres pracy...norwedzy to jednym słowem ch..e..później zmieniłem firme i znów zmieniłem..wniosek jest jeden w norandii musisz siedzieć cicho i lizać dupę podpierdalać rodaków..i ty tak robisz..ja wyciągam siano z navu a na Ciebie mam wyjebane...przykład głupich norów i ich tępych pracowników: przyjeżdża wielki szef nor ze swoimi robolami do Polski...zaprasza ich do pubu stawia po piwie lekko podchmielony bierze banknot 100 pln zapalniczkę i podpala..siedzi kilku tępaków zamiast mu najebać za poniżenie patrzą na siebie i się cieszą bo on się cieszy...jeszcze ich pozwalnia i te niezdary życiowe by sobie nie poradziły..przyjeżdża do mojego rodzinnego miasta nor wynajmuje hotel lata po mieście chleje ma radochę jak tu tanio, w pubie straszy chłopaków że ma broń w Norwegii..dostaje wpierdol..zabiera go Policja..puszczają bo skąd tłumacza norweskiego...znów wraca do pubu poprawka wraca poturbowany do Norwegii..i chyba Polski już nie odwiedzi....żeby mieszkać w Norwegii trzeba mieć nóż na gardle..być niezdarą życiowym..albo głupim jak Nor..więc masz wybór..prostaku...

nie kazdego zycie krzywdzi tak jak Ciebie....

a z konserw to jak jestem w PL zawsze kupuje ze 2-3 paprykarze... no co?? lubie i w dupie mam to czy to sie komus podoba czy nieee...

a po tych Twoich postach to widac ze nie Ty masz wyjebane - ale wszyscy maja wyjebane na Ciebie frajerze.... buehehehhehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
tyle twoje...że sobie dzisiaj popiszesz a w poniedziałek gałę szefowi ojebiesz..ja siedzę teraz w Polsce sącze winko i luzik..do Niemiec mam trzy godziny jazdy..hehe..ale jak dagpenger się skończy za sześć miechów..będę jechał do norownii razem z promem jakieś..hmmm 17 godzinek...a ty obszczymurku ciekawe dlaczego wyjebałeś z Polski...bida i brak zaradności...a na forum kozak..tyle Tobie zostało...trochę mnie głupawka na tym forum złapała..sorrki za wszystko ale już usuwam profil nie dla mnie tematy..i ludzie popiepszeni...ale miło było się podrażnić..Pozdrawiam wszystkich....jak w Polsce sytuacja się poprawi będziecie mieli w dupie Norwegie...tylko kiedy....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Slavo80 napisał:
Debilu jak Ciebie słyszę to mi niedobrze, a zapewne jakbym zobaczył to bym rzygał....ciekawe czy dostałeś te 160 po tym jak odebrałeś prawko..bo ja odbieram za tydzień...i zdaję sobie sprawę że nikt nie zapłaci kokosów osobie bez doświadczenie jaka by to nie była branża...w Norwegii pracowałem uczciwie i solidnie dopóki jeden szef mnie wysterował na feriepenger...były to grosze za niedługi okres pracy...norwedzy to jednym słowem ch..e..później zmieniłem firme i znów zmieniłem..wniosek jest jeden w norandii musisz siedzieć cicho i lizać dupę podpierdalać rodaków..i ty tak robisz..ja wyciągam siano z navu a na Ciebie mam .

fachura pełną gębą jak widać nigdy jeszcze nie pracował jako kierowca ale wszytko wie, wsiądziesz za fajere i posmakujesz tego chleba to wtedy możesz pogadać..
czego sie dziwisz że cie szef "wysterował" jak pracowałeś w zawodzie który nie wymaga niczego, papier na wózek to śmiech w pare dni za kase można wyrobić i tyle, takich specjalistów to na pęczki jest, a nowego to w parę dni przeszkolą i jebie jak szmata. Jak robisz w gównianej firmie z masą polaków i traktujesz szefa jak gówno to tak samo ciebe będą traktować ot cała historia. dwa tys euro ni to dużo ni to mało jak dla kogo. nie mierz wszystkich swoją miarą a jak chcesz mieć dobrą pracę to trzeba chcieć i mieć pod kopuła poukładane to nie ma problemu z tym, niekoniecznie za dobrą kasę ale będziesz szanowany i ceniony za to co robisz. Jeśli masz dobry konkretny fach i jesteś w tym dobry co robisz to na te dwa tyś euro sie tylko skromnie uśmiechniesz. normalnie szczyt przekrętu kasa z nav i robota na lewo, weź nie rób z siebie pośmiewiska. Rumunka ponad bańke z nav wyłudziła że biznesmenach robiących przekręty nie wspomnę ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jakich to ciekawych rzeczy , można się Tutaj dowiedzieć , w tak skromnym temacie o Zielonym Kierowcy...
---
A...!!!
Do jakiegoś tam gebelsiaka "Slavo80" ... pyszczysz tutaj jak na haju ... a My mamy z ciebie polewkę .
Wszędzie tobie źle i krzywda ...
---
Wejdź sobie na Polonia.de ... i tam spróbuj swoich sztuczek , to w tri miga ...wypieprzą ciebie z Forum .
---
Dlatego ciesz się iż możesz Tu pisać i szanuj to .
---
A jak już siądziesz za ten Norge kierownik , to wtedy znowu Napisz , jak to odbierasz .
---
Tylko Normalnie , bo Tu cwaniaków to olewa się pomyjami .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Dajcie Slavovi spokoj - chlop jest sfrustrowany. Zmaga sie z zyciem i wszedzie dostaje kopa. Udalo mu sie oszukac urzad na pare NOK i to zyciowy sukces. Wiec tylko powinszowac.

Ps. Zastanawiajace sa ciagle homoseksualne konotacje jego postow. Slavo ujawnij sie -coming out!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Reason Project napisał:Dajcie Slavovi spokoj - chlop jest sfrustrowany. Zmaga sie z zyciem i wszedzie dostaje kopa. Udalo mu sie oszukac urzad na pare NOK i to zyciowy sukces. Wiec tylko powinszowac.
Ps. Zastanawiajace sa ciagle homoseksualne konotacje jego postow. Slavo ujawnij sie -coming out!!
Widzę , że i Ty też spać nie możesz ... a może taka praca ?.
---
Z bezpaństwowcami to tak właśnie jest jak z tym "Slavo80" a może on rocznik ...69... .
---
Rodzice mieszani , jeden mówi po chińsku , drugi po włosku a dzieciak , ledwo co duka po łacinie i to tej spod , kryminalnej celi ...
---
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Slavo80 napisał:
JLK21 Baranie..pytałem o stawkę bo nie chcę się na minę wjebać (...) .gadałem z kierowcami norweskimi to startują od 160-180nok..Polak oczywiście tego nie dostanie przez takich błaznów jak ty..

debilu... pytasz sie jakie sa stawki a w nastepnym poscie mowisz jakie one sa?? Ty masz nierowno pod sufitem... a co Ci szkodzi zaczac od takiej stawki jak oni??? masz niezle kompleksy dzieciaku.... ja zarabiam dokaldnie tyle ile norwedzy u mnie w firmie... firma placi duzo ponad srednia krajowa u mnie w branzy... 37,5 i do domu... nikt mnie nie wykorzystuje, jestem szczesliwy i ciesze sie zyciem ))) kompletnie nie wiem o co Ci chodzi... hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok